Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Game Stock Car Türkçe yama

03.09.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Game Stock Car! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DEViANCE.

Oyun için türkçe yama metni Game Stock Car (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: DEViANCE
Oyun açıklaması:
Game Stock Car, bir otomobilin ayarlarının pistteki davranışı üzerindeki etkisini yeniden oluşturmaya büyük önem veren bir yarış simülatörüdür.

İndirme sayısı:
8518
Yayın yılı:
2011





Game Stock Car oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Game Stock Car dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Game Stock Car klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Game Stock Car ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Game Stock Car oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Game Stock Car içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
BMX The Game, yarış bisikletleri başlığı için bir arcade simülatörüdür.
Motorlarınızı çalıştırın ve tüm motor sporları arasında dünyanın en hızlı ve en tehlikeli olanında pisti yıkmaya hazır olun!
A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition, George R.R. Martinin Song of Ice and Fire evreninde geçen kült masa oyununun dijital versiyonudur.
PS4 ve PCde yayınlanan The Game Paradise: CruisinMix, 1995te arcadede yayınlanan ve iki yıl sonra Sega Saturn konsolunda da yayınlanan The Game Paradise (Game Tengoku olarak da bilinir) adlı başka
Green Game: PC, iOS vb. için TimeSwapper bir mantık oyunudur ve 2015in Büyük Adı Olmayan Kırmızı Oyununun devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle