Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Duck Game Türkçe yama

28.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Duck Game. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Duck Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: iRC
Oyun açıklaması:
PC ve PS4 için Duck Game, çok oyunculu maçlar için geliştirilmiş iki boyutlu bir arcade oyunudur. Kanadalı bir geliştirici Landon Podbielskinin ilk çalışmasıdır.

İndirme sayısı:
8862
Yayın yılı:
2015





Duck Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Duck Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Duck Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Duck Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Duck Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Duck Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu biraz uzun başlığın altında sekiz yaşından küçük çocuklar için İngilizce basit kelimeleri oynayarak kaydetmenizi sağlayan eğitici bir oyun var.
Duck Dynasty, ABDde A&E istasyonu tarafından yayınlanan çok popüler bir TV programı temelinde oluşturulmuş, realite şovunda stilize edilmiş bir aksiyon oyunudur.
Köpeğinizi seçin (sarı, çikolata veya siyah Labrador av köpeği) ve onu komutlarınıza yanıt vermesi için eğitin, tümü Wii Remote™ kullanılarak oyuncu hareketleriyle kontrol edilir.
Duck Souls, retro bir 2D platform oyunudur. Bu türde uzmanlaşmış ve aynı zamanda Pinkman veya Rabisco gibi oyunlar üzerinde çalışmış olan Viridino Studios tarafından geliştirilmiştir.
Goose Goose Duck, Gaggle stüdyosundan Between Ustan ilham alan ücretsiz bir çok oyunculu oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle