Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Goose Goose Duck Türkçe yama

08.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Goose Goose Duck. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama iNFLUENCE.

Oyun için türkçe yama metni Goose Goose Duck (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: iNFLUENCE
Oyun açıklaması:
Goose Goose Duck, Gaggle stüdyosundan Between Ustan ilham alan ücretsiz bir çok oyunculu oyundur. Daha önce şirket, oyunları ağırlıklı olarak çevrimiçi kaçış odası yapımları için entegre görüntülü sohbet ile kendi platformunu oluşturmuştu.

İndirme sayısı:
9491
Yayın yılı:
2021





Goose Goose Duck oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Goose Goose Duck dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Goose Goose Duck klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Goose Goose Duck ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Goose Goose Duck oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Goose Goose Duck içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Duck Dynasty, ABDde A&E istasyonu tarafından yayınlanan çok popüler bir TV programı temelinde oluşturulmuş, realite şovunda stilize edilmiş bir aksiyon oyunudur.
Köpeğinizi seçin (sarı, çikolata veya siyah Labrador av köpeği) ve onu komutlarınıza yanıt vermesi için eğitin, tümü Wii Remote™ kullanılarak oyuncu hareketleriyle kontrol edilir.
Untitled Goose Game, küçük bir köyün sakinleri için sorunlara neden olan inatçı ve kötü niyetli bir kazı yönettiğimiz mizahi bir gizli oyundur.
PC ve PS4 için Duck Game, çok oyunculu maçlar için geliştirilmiş iki boyutlu bir arcade oyunudur.
Duck Souls, retro bir 2D platform oyunudur. Bu türde uzmanlaşmış ve aynı zamanda Pinkman veya Rabisco gibi oyunlar üzerinde çalışmış olan Viridino Studios tarafından geliştirilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle