Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Weeping Doll Türkçe yama

30.06.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Weeping Doll. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Weeping Doll (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
PS4 ve PC için Ağlayan Bebek, Oculus Rift ve HTC Vive gibi gelişmiş gerçeklik setleri için geliştirilmiş, korku ve mantık oyununun bir karışımıdır.

İndirme sayısı:
9025
Yayın yılı:
2023





Weeping Doll oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Weeping Doll dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Weeping Doll klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Weeping Doll ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Weeping Doll oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Weeping Doll içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Vanishing Realms: Rite of Steel for PC, Steam VR ve HTC Vive gibi sanal gerçeklik setleri için geliştirilmiş birinci şahıs perspektif aksiyon RPGsidir.
Windlands 2, bir aksiyon-macera FPP oyunudur. Üretim, VR başlığı (HTC Vive, Oculus Rift, PlayStation VR) ve 2016 Windlandsin devamı için geliştirildi.
Ciddi Sam VR: Son Umut, dinamik ve çok acımasız FPP nişancı oyunlarının bir devamıdır.
İpli kuklalarla bir Kung Fu Dövüşü yaptığınızı hayal edin, ancak iplerin birbirine dolanması konusunda endişelenmenize gerek yok ve bir kung fu dövüşü yapmanıza gerek yok.
The Assembly, özellikle PCler ve Oculus Rift veya HTC Vive (Steam VR) gibi Sanal Gerçeklik setleri için oluşturulmuş bir aksiyon-macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle