Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Serious Sam VR: The Last Hope Türkçe yama

16.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Serious Sam VR: The Last Hope. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Serious Sam VR: The Last Hope (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: XOR37H
Oyun açıklaması:
Ciddi Sam VR: Son Umut, dinamik ve çok acımasız FPP nişancı oyunlarının bir devamıdır. Spin-off, Oculus Rift ve HTC Vive gibi sanal gerçeklik setleri için oluşturuldu ve serinin tüm ana bölümlerinin yaratıcıları olan Hırvat stüdyo CroTeam tarafından PCde yayınlandı.

İndirme sayısı:
8618
Yayın yılı:
2017





Serious Sam VR: The Last Hope oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Serious Sam VR: The Last Hope dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Serious Sam VR: The Last Hope klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Serious Sam VR: The Last Hope ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Serious Sam VR: The Last Hope oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Serious Sam VR: The Last Hope içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Ocean: The Last Hope – 4K & Full HD Remaster, 2009da piyasaya sürülen Japon jRPGsi Star Ocean: The Last Hopeun bir PC ve PS4 remastered sürümüdür.
Mario + Rabbids: Sparks of Hope, 2017de piyasaya sürülen iki popüler marka Mario ve Rabbidsin geçişleri olan bir dizi taktik RPGnin ikinci bölümüdür.
PC, PS4 ve SWITCH için Harvest Moon: Light of Hope, jRPG, macera oyunu ve Harvest Moon serisinin bir parçası olan bir aile simülatörünün bir karışımıdır.
PC ve XONEda bulunan HeartZ: Co-Hope Puzzles, yerel işbirliği modunda oynamak için tasarlanmış iki boyutlu bir platform oyunudur.
Implosion: Never Lose Hope for AND and iOS, mobil oyunlarda uzmanlaşmış Tayvanlı bir stüdyo olan Rayark tarafından geliştirilen bir bilim kurgu hack n slash RPG oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle