Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Assembly Türkçe yama

13.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz The Assembly. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama PiZZA sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni The Assembly (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: PiZZA
Oyun açıklaması:
The Assembly, özellikle PCler ve Oculus Rift veya HTC Vive (Steam VR) gibi Sanal Gerçeklik setleri için oluşturulmuş bir aksiyon-macera oyunudur. Oyun, bundan önce Eidosta çalışan Patrick OLuanaigh tarafından kurulan bir İngiliz stüdyosu olan nDreams tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10225
Yayın yılı:
2016





The Assembly oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Assembly dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Assembly klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Assembly ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Assembly oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Assembly içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Medieval: Total War for PC, Creative Assembly tarafından oluşturulan popüler, ödüllü strateji oyunları serisinin devamıdır.
Total War: Warhammer, İngiliz geliştirici Creative Assembly tarafından oluşturulan ünlü strateji oyunu serisinin onuncu bölümüdür.
Total War: Rome II – Caesar in Gaul PC için Creative Assembly tarafından geliştirilen popüler bir RTS oyunu için bir genişleme paketidir.
Fracked, sanal gerçeklik setleri düşünülerek sıfırdan geliştirilen muhteşem bir aksiyon oyunudur.
Ana Montaj, oyuncuların çeşitli robot türleri tasarlayabilen ve inşa edebilen bir drone rolünü üstlenmelerini sağlar.
Yorumlar
Yorum ekle