Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Main Assembly Türkçe yama

03.01.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Main Assembly. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Main Assembly (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: s0m
Oyun açıklaması:
Ana Montaj, oyuncuların çeşitli robot türleri tasarlayabilen ve inşa edebilen bir drone rolünü üstlenmelerini sağlar. Ayrıca kreasyonlarımızı test etme ve diğer insanlarla eğlenme fırsatımız da var.

İndirme sayısı:
9735
Yayın yılı:
2021





Main Assembly oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Main Assembly dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Main Assembly klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Main Assembly ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Main Assembly oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Main Assembly içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
O uzun kış geceleri için tam zamanında The Main Manin kendisi (yani Mario), şafak sökene kadar (daha sonra) sizi ezmenizi ve ağzınızı bozmamayı garanti eden tüm yeni oyunların avuç dolusu ile geliyor.
Medieval: Total War for PC, Creative Assembly tarafından oluşturulan popüler, ödüllü strateji oyunları serisinin devamıdır.
Alexander, Rome: Total War için ikinci genişleme paketidir. Total War serisindeki diğer ürünler gibi Creative Assembly tarafından geliştirilmiştir.
The Assembly, özellikle PCler ve Oculus Rift veya HTC Vive (Steam VR) gibi Sanal Gerçeklik setleri için oluşturulmuş bir aksiyon-macera oyunudur.
Odalar: Ana Bina, geçen yılın başlarında piyasaya sürülen Flash oyun Odalarının yükseltilmiş tam sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle