Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ninja Pizza Girl Türkçe yama

09.04.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Ninja Pizza Girl. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Ninja Pizza Girl (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: PHROZEN CREW
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve WiiU platformlarındaki Ninja Pizza Girl, güçlü şirketler tarafından ele geçirilen, geleceğin kasvetli dünyasında pizza dağıttığımız, siberpunk tarzı yandan kaydırmalı bir platform oyunudur.

İndirme sayısı:
8556
Yayın yılı:
2015





Ninja Pizza Girl oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ninja Pizza Girl dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ninja Pizza Girl klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ninja Pizza Girl ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ninja Pizza Girl oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ninja Pizza Girl içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve WiiU için Kız ve Robot, Kickstarterda finanse edilen ve Asphalt 7, Modern Combat veya Scrabble gibi mobil oyunların ortak yaratıcılarını bir araya getiren küçük bir stüdyo tarafından
School Girl/Zombie Hunter, üçüncü şahıs bakış açısına sahip dinamik bir nişancı oyunudur.
Randez Vous With a Stranger, Rus grup Exe Softun bir dizi interaktif erotik oyununun ilkidir.
Etrian Odyssey Untold: Millennium Girl, Nintendo DSde bir mobil konsolda yayınlanan Etrian Odyssey RPG oyununun yeniden çevrimidir.
Fantasy Life I: Zamanı çalan kız, 2012 yılında ortaya çıkan RPG Elements ile Life Simulator serisinin ikinci taksitidir.
Yorumlar
Yorum ekle