Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Girl and the Robot Türkçe yama

29.04.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Girl and the Robot, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: live_4_ever, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Girl and the Robot (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: live_4_ever
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve WiiU için Kız ve Robot, Kickstarterda finanse edilen ve Asphalt 7, Modern Combat veya Scrabble gibi mobil oyunların ortak yaratıcılarını bir araya getiren küçük bir stüdyo tarafından geliştirilen bir oyundur.

İndirme sayısı:
8719
Yayın yılı:
2016





The Girl and the Robot oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Girl and the Robot dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Girl and the Robot klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Girl and the Robot ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Girl and the Robot oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Girl and the Robot içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve WiiU platformlarındaki Ninja Pizza Girl, güçlü şirketler tarafından ele geçirilen, geleceğin kasvetli dünyasında pizza dağıttığımız, siberpunk tarzı yandan kaydırmalı bir platform oyunudur.
Mr. Robot:1.51exfiltrati0n AND ve iOSta yayınlanan bir mobil macera oyunudur ve popüler bir TV dizisinin uyarlamasıdır.
School Girl/Zombie Hunter, üçüncü şahıs bakış açısına sahip dinamik bir nişancı oyunudur.
Fantasy Life I: Zamanı çalan kız, 2012 yılında ortaya çıkan RPG Elements ile Life Simulator serisinin ikinci taksitidir.
Kit Kittredge, 1930larda burnunu haberlere çeviren bir kız! Kittredge ailesi, iki yakasını bir araya getirmek için pansiyoner almak zorunda kaldı ve görünüşe göre her birinin Kitin çözmesi gereken
Yorumlar
Yorum ekle