Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

School Girl/Zombie Hunter Türkçe yama

19.12.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik School Girl/Zombie Hunter. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama HoG sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni School Girl/Zombie Hunter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: HoG
Oyun açıklaması:
School Girl/Zombie Hunter, üçüncü şahıs bakış açısına sahip dinamik bir nişancı oyunudur. Yapım Tamsoft tarafından geliştirilmiş ve PS4te yayınlanmıştır.

İndirme sayısı:
8186
Yayın yılı:
2017





School Girl/Zombie Hunter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) School Girl/Zombie Hunter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales School Girl/Zombie Hunter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama School Girl/Zombie Hunter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


School Girl/Zombie Hunter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve School Girl/Zombie Hunter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve WiiU platformlarındaki Ninja Pizza Girl, güçlü şirketler tarafından ele geçirilen, geleceğin kasvetli dünyasında pizza dağıttığımız, siberpunk tarzı yandan kaydırmalı bir platform oyunudur.
Valthirian Arc: Hero School Story, amacın gelecekteki rol oynayan karakterler için bir eğitim tesisi geliştirmek olduğu RPG unsurlarına sahip alışılmadık bir stratejidir.
Randez Vous With a Stranger, Rus grup Exe Softun bir dizi interaktif erotik oyununun ilkidir.
Fantasy Life I: Zamanı çalan kız, 2012 yılında ortaya çıkan RPG Elements ile Life Simulator serisinin ikinci taksitidir.
Body Glove: Bluewater Hunter, Zombie Studios geliştiricilerinin, geleneksel balık avlama simülasyonlarından sıkılan ve balık avının uç bir çeşidini denemek isteyen oyunculara yönelik bir önerisidir.
Yorumlar
Yorum ekle