Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Storyteller Türkçe yama

03.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Storyteller. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir VORONEZH, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Storyteller (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: VORONEZH
Oyun açıklaması:
Storyteller, adından da anlaşılacağı gibi, çeşitli hikayelerin yazarlarının rolünü üstlenmemize izin veren orijinal bir bulmaca oyunudur. Bağımsız bir tasarımcı olan Daniel Benmergui tarafından geliştirildi ve Annapurna Interactive tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9289
Yayın yılı:
2023





Storyteller oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Storyteller dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Storyteller klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Storyteller ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Storyteller oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Storyteller içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Floor Plan, Adventure Time: Magic Mans Head Gamesin yazarları Turbo Button stüdyosu tarafından oluşturulan orijinal bir bulmaca oyunudur.
Simulator of the Airport itfaiyeci, adından da anlaşılacağı gibi, havaalanında bulunan bir itfaiye istasyonunda çalışan bir itfaiyeci rolünü oynamanıza izin veren bir oyundur.
Mantıksal, adından da anlaşılacağı gibi, gri hücreleri zorlamanız gereken bir bulmaca oyunudur, ancak biraz refleks ve el becerisi de faydalı olacaktır.
Leshy, Slav mitolojisinden bilinen baş yaratık Leshynin rolünü üstlenmemize izin veren RPG unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.
Fit Music for Wii U, adından da anlaşılacağı gibi Nintendo WiiU konsol sahiplerine özel bir dans oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle