Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Airport Firefighter Simulator Türkçe yama

27.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Airport Firefighter Simulator. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Airport Firefighter Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: tPORt
Oyun açıklaması:
Simulator of the Airport itfaiyeci, adından da anlaşılacağı gibi, havaalanında bulunan bir itfaiye istasyonunda çalışan bir itfaiyeci rolünü oynamanıza izin veren bir oyundur.

İndirme sayısı:
8176
Yayın yılı:
2011





Airport Firefighter Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Airport Firefighter Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Airport Firefighter Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Airport Firefighter Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Airport Firefighter Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Airport Firefighter Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, AND vb.de yayınlanan Airport City, kendi havaalanımızı ve komşu kasabayı geliştirdiğimiz ekonomik bir sosyal oyundur.
Airport CEO, PCde bulunan ekonomik iki boyutlu bir strateji oyunudur. Başlık, oyuncunun bir havaalanı müdürü rolünü üstlenmesini sağlar.
NBC İtfaiyeci Simülatörü, farklı koşullar ve gerçekliklerde yer alan bir dizi yangınla mücadele operasyonunda yer aldığımız simülatörlerin bir başka üretimidir.
Airport Simulator, havalimanının çalışmalarını yönetmenin mümkün olduğu bir yapımdır.
Airport Firefighter Simulator 2013, havaalanında konuşlanmış bir itfaiyenin simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle