Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Logical Türkçe yama

05.08.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Logical! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Lz0, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Logical (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: Lz0
Oyun açıklaması:
Mantıksal, adından da anlaşılacağı gibi, gri hücreleri zorlamanız gereken bir bulmaca oyunudur, ancak biraz refleks ve el becerisi de faydalı olacaktır.

İndirme sayısı:
9801
Yayın yılı:
1991





Logical oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Logical dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Logical klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Logical ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Logical oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Logical içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Storyteller, adından da anlaşılacağı gibi, çeşitli hikayelerin yazarlarının rolünü üstlenmemize izin veren orijinal bir bulmaca oyunudur.
Matematik ve Mantığın Destansı Bir Macerası Olağanüstü yeni bir dünyayı dolaşın ve beyninizi olağanüstü eğlenceli ve zorlu bir macerayla şımartın.
Fit Music for Wii U, adından da anlaşılacağı gibi Nintendo WiiU konsol sahiplerine özel bir dans oyunudur.
Evrim, adından da anlaşılacağı gibi, evrim konusunu ele alan 1983ten Sydney Developmentın bir ürünüdür.
Hard Truck 18: Wheels of Steel, adından da anlaşılacağı gibi, devasa bir Amerikan kamyonunun direksiyonuna geçtiğimiz bir simülasyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle