Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Leshy Türkçe yama

11.11.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Leshy. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Leshy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
Leshy, Slav mitolojisinden bilinen baş yaratık Leshynin rolünü üstlenmemize izin veren RPG unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur. Oyun, Gliwice tabanlı stüdyo Glivi Games tarafından geliştirildi ve RockGame tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9951
Yayın yılı:
2023





Leshy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Leshy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Leshy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Leshy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Leshy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Leshy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Lumencraft, kule savunma unsurlarına sahip kıyamet sonrası bir aksiyon oyunudur.
Bağımsız stüdyo Storybird Games tarafından geliştirilen Aggelos, aksiyon RPG unsurlarına sahip yan yollu bir Metroidvania oyunudur.
Storyteller, adından da anlaşılacağı gibi, çeşitli hikayelerin yazarlarının rolünü üstlenmemize izin veren orijinal bir bulmaca oyunudur.
System Shock for PC, sinir sistemine özel bir implant yerleştirmekle bağlantılı olarak zorunlu hastaneye kaldırılan bir hacker rolünü üstlenmemize izin veren son derece karmaşık bir aksiyon-macera
Outbound Ghost, macera oyunu unsurlarına sahip bir RPGdir. Bir bağımsız stüdyo Conradical Games tarafından geliştirildi ve Digerati tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle