Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nippon Marathon Türkçe yama

01.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Nippon Marathon. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir NoPE.

Oyun için türkçe yama metni Nippon Marathon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: NoPE
Oyun açıklaması:
Nippon Marathon, öncelikle çok oyunculu eğlence için yaratılmış, atari ve yarış oyunlarını birleştiren mizahi bir oyundur. Başlık bağımsız bir stüdyo olan Onion Soup Interactive tarafından geliştirildi ve yayınlanması pQube tarafından yapıldı.

İndirme sayısı:
8638
Yayın yılı:
2018





Nippon Marathon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nippon Marathon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nippon Marathon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nippon Marathon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nippon Marathon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nippon Marathon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kapalı Kabus, Nippon Ichi Software tarafından geliştirilen bir korku macerasıdır.
PS4 için The Witch and the Hundred Knight 2, Nippon Ichi Software tarafından 2013 yılında yayınlanan oyunun devamı niteliğindedir.
Pfhor olarak bilinen bir uzaylı ırkının Tau Ceti kolonisine saldırmasından ve U.
PC, PSV ve SWITCH için En Uzun Beş Dakika, Syupro-DX ve Nippon Ichi Software tarafından geliştirilen benzersiz bir jRPGdir.
The Cruel King and the Great Hero bir RPG macera oyunudur. Portföyü stil ve türle ilgili The Liar Princess ve Blind Princei içeren Nippon Ichi Software tarafından geliştirilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle