Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Closed Nightmare Türkçe yama

16.09.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Closed Nightmare. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir EXPLOSiON.

Oyun için türkçe yama metni Closed Nightmare (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: EXPLOSiON
Oyun açıklaması:
Kapalı Kabus, Nippon Ichi Software tarafından geliştirilen bir korku macerasıdır. Konu Kapalı Kabusun ana kahramanı, sol arazi felci olan hafızasını kaybetmiş bir kız olan Maria Kamishirodur.

İndirme sayısı:
10568
Yayın yılı:
2018





Closed Nightmare oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Closed Nightmare dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Closed Nightmare klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Closed Nightmare ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Closed Nightmare oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Closed Nightmare içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nightmare Boy, bağımsız The Vanir Project tarafından geliştirilen ve BadLand Games tarafından yayınlanan bir metroidvania oyunudur.
Magnetic: Cage Closed, bağımsız bir İsveçli oyun geliştiricisi olan Guru Games tarafından PC, PS4 ve XONE için piyasaya sürülen birinci şahıs perspektifli bir mantık oyunudur.
In Nightmare, gerçekçi ve fantastik unsurları birleştiren bir korku macera oyunudur.
Case Closed, görevimizin suç bilmecelerini çözmek olduğu çok popüler bir tahta oyununa dayanan macera-mantıksal bir oyundur.
Mağaza kapalı, dev bir mobilya mağazasında geçen aksiyonla hayatta kalma korkusu.
Yorumlar
Yorum ekle