Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Store is Closed Türkçe yama

13.03.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz The Store is Closed. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TSRh.

Oyun için türkçe yama metni The Store is Closed (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
Mağaza kapalı, dev bir mobilya mağazasında geçen aksiyonla hayatta kalma korkusu. Indie geliştiricisi Ziggy (Jacob Shaw) tarafından geliştirildi ve kısmen Kickstarterdaki başarılı bir kitle fonlaması kampanyası sayesinde yaratıldı.

İndirme sayısı:
10225
Yayın yılı:
2023





The Store is Closed oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Store is Closed dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Store is Closed klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Store is Closed ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Store is Closed oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Store is Closed içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Clever Kids: Pet Shopta bir iş bulun ve tüm farklı evcil hayvanlara bakmanıza yardımcı olun.
Magnetic: Cage Closed, bağımsız bir İsveçli oyun geliştiricisi olan Guru Games tarafından PC, PS4 ve XONE için piyasaya sürülen birinci şahıs perspektifli bir mantık oyunudur.
Kapalı Kabus, Nippon Ichi Software tarafından geliştirilen bir korku macerasıdır.
Case Closed, görevimizin suç bilmecelerini çözmek olduğu çok popüler bir tahta oyununa dayanan macera-mantıksal bir oyundur.
Bakkal, bir macera oyunu ve bir mağaza simülatörünün unsurlarını birleştirir ve ilhamını bir Japon korku filminden alır.
Yorumlar
Yorum ekle