Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Marathon: Durandal Türkçe yama

29.07.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Marathon: Durandal. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama F4CG.

Oyun için türkçe yama metni Marathon: Durandal (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: F4CG
Oyun açıklaması:
Pfhor olarak bilinen bir uzaylı ırkının Tau Ceti kolonisine saldırmasından ve U.E.S.C.ye zarar vermesinden bu yana 17 yıl geçti. Maraton. Şimdi, bilgisayar yapay zekası tarafından uzun durgunluğunuzdan uyandırıldınız.

İndirme sayısı:
10351
Yayın yılı:
2007





Marathon: Durandal oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Marathon: Durandal dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Marathon: Durandal klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Marathon: Durandal ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Marathon: Durandal oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Marathon: Durandal içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nippon Marathon, öncelikle çok oyunculu eğlence için yaratılmış, atari ve yarış oyunlarını birleştiren mizahi bir oyundur.
Kuzeydeki Daein krallığının komşu Kırımı işgal etmesinden ve neredeyse Tellius kıtasını tüketen bir savaşa yol açmasından bu yana üç yıl geçti.
Özellikler *Mechin yapay zekası ve oyuncunun zekası eşleşir. * Kendi organizasyonunuzu kurma ve kontrol etme imkanı.
Zblucopsun pek de başarılı olmayan ekibinin polis çalışmalarından dolayı herhangi bir ödül kazanmasından bu yana uzun zaman geçti.
Gun for PC, PS2 vb., önceden (ve şu anda) Tony Hawks Pro olarak bilinen çok girişli ve uzun süredir devam eden kaykay serisinden bilinen stüdyo Neversoft Entertainmentın (şu anda Activision
Yorumlar
Yorum ekle