Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gun Türkçe yama

15.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Gun. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DOT.EXE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Gun (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: DOT.EXE
Oyun açıklaması:
Gun for PC, PS2 vb., önceden (ve şu anda) Tony Hawks Pro olarak bilinen çok girişli ve uzun süredir devam eden kaykay serisinden bilinen stüdyo Neversoft Entertainmentın (şu anda Activision Blizzardın bir parçası) geliştirme tarihinde beklenmedik bir dönüş oldu.

İndirme sayısı:
9660
Yayın yılı:
2005





Gun oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gun dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gun klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gun ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gun oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gun içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
En uzun süredir devam eden Beyzbol Ligi serisi, 2K Sportstan MLB 2K12 ile sanal elmasa geri dönüyor.
Fata Deum, "tanrı oyunu" olarak bilinen bir alt türü temsil eden gerçek zamanlı bir stratejidir.
Şimdi 14. sezonunda, piyasadaki en uzun süredir devam eden futbol menajerlik oyunu Premier Manager geri döndü ve her zamankinden daha iyi!
Tony Hawk: RIDEnin harekete duyarlı kaykay, hareketi sanki gerçekten kaykay yapıyormuşsunuz gibi ayaklarınızla kontrol etmenizi sağlar.
Apocalypse, daha sonra Tony Hawks Pro Skater ve Guitar Heronun geliştiricileri olan Neversoft tarafından geliştirilen ilk oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle