Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hardspace: Shipbreaker Türkçe yama

16.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Hardspace: Shipbreaker. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hardspace: Shipbreaker (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
Hardspace: Shipbreaker, Blackbird Interactive tarafından geliştirilen bir simülasyon oyunudur. Portföyünde diğer şeylerin yanı sıra RTS Homeworld: Deserts of Kharakı içeren bir ekipten bahsediyoruz.

İndirme sayısı:
8043
Yayın yılı:
2023





Hardspace: Shipbreaker oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hardspace: Shipbreaker dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hardspace: Shipbreaker klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hardspace: Shipbreaker ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hardspace: Shipbreaker oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hardspace: Shipbreaker içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
GORN, portföyünde diğer şeylerin yanı sıra sıcak bir şekilde karşılanan Broforceu içeren bağımsız stüdyo Free Lives tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunudur.
Homeworld Mobile, 1999da piyasaya sürülen ünlü uzay RTS serisinin bir yan ürünü.
Homeworld 2, Hiigaranlar ve liderleri Karan Sjetin destansı mücadelesine devam ediyor.
Barking Dog Studios tarafından geliştirilen Homeworld: Cataclysm, Homeworld evrenindeki ilk resmi bölümdür ve sizi orijinal oyunun olaylarının sona ermesinden yaklaşık 15 yıl sonra Homeworld ortamına
CrossFire: Legion, CrossFire adlı popüler FPS serisi için yaratılmış, bir bilim kurgu evreninde geçen gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle