Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Homeworld 2 Türkçe yama

17.03.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Homeworld 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Homeworld 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: PHROZEN CREW
Oyun açıklaması:
Homeworld 2, Hiigaranlar ve liderleri Karan Sjetin destansı mücadelesine devam ediyor. Birçoğu, Hiigaraya döndüklerinde sıkıntılarının sona ereceğini düşündü, ancak kader Sürgünlere o kadar iyi davranmadı.

İndirme sayısı:
9626
Yayın yılı:
2003





Homeworld 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Homeworld 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Homeworld 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Homeworld 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Homeworld 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Homeworld 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hardspace: Shipbreaker, Blackbird Interactive tarafından geliştirilen bir simülasyon oyunudur.
Homeworld Mobile, 1999da piyasaya sürülen ünlü uzay RTS serisinin bir yan ürünü.
Sentinel 3: Homeworld, iOS işletim sistemi üzerinde çalışan mobil cihazlardan bilinen popüler strateji oyununun üçüncü bölümüdür.
Barking Dog Studios tarafından geliştirilen Homeworld: Cataclysm, Homeworld evrenindeki ilk resmi bölümdür ve sizi orijinal oyunun olaylarının sona ermesinden yaklaşık 15 yıl sonra Homeworld ortamına
Falling Frontier, Homeworld ve Hegemony: Iron Legionsa benzer bir tarzda gerçek zamanlı bir uzay stratejisidir (RTS), ancak uzay savaşının gerçekçi bir tasvirine çok daha fazla odaklanır.
Yorumlar
Yorum ekle