Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Homeworld: Cataclysm Türkçe yama

03.02.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Homeworld: Cataclysm. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TLG, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Homeworld: Cataclysm (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: TLG
Oyun açıklaması:
Barking Dog Studios tarafından geliştirilen Homeworld: Cataclysm, Homeworld evrenindeki ilk resmi bölümdür ve sizi orijinal oyunun olaylarının sona ermesinden yaklaşık 15 yıl sonra Homeworld ortamına geri götürür.

İndirme sayısı:
10832
Yayın yılı:
2000





Homeworld: Cataclysm oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Homeworld: Cataclysm dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Homeworld: Cataclysm klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Homeworld: Cataclysm ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Homeworld: Cataclysm oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Homeworld: Cataclysm içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Homeworld Mobile, 1999da piyasaya sürülen ünlü uzay RTS serisinin bir yan ürünü.
Homeworld 2, Hiigaranlar ve liderleri Karan Sjetin destansı mücadelesine devam ediyor.
Sentinel 3: Homeworld, iOS işletim sistemi üzerinde çalışan mobil cihazlardan bilinen popüler strateji oyununun üçüncü bölümüdür.
Yatagarasu: Attack on Cataclysm, Indiegogo web sitesinde finanse edilen ve Capcomun klasik oyunlarından ve Neo Geo arcade makinelerinin altın çağından ilham alan, PC için dinamik, iki boyutlu bir
Berserk: The Cataclysm, strateji unsurları içeren bir tarayıcı kart oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle