Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sentinel 3: Homeworld Türkçe yama

12.11.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Sentinel 3: Homeworld. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Sentinel 3: Homeworld (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
Sentinel 3: Homeworld, iOS işletim sistemi üzerinde çalışan mobil cihazlardan bilinen popüler strateji oyununun üçüncü bölümüdür. Başlık, çoğunlukla akıllı telefonlar ve tabletler için bir düzine kadar başka projeye sahip Origin8 Technologiesin sorumluluğundadır.

İndirme sayısı:
9250
Yayın yılı:
2012





Sentinel 3: Homeworld oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sentinel 3: Homeworld dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sentinel 3: Homeworld klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sentinel 3: Homeworld ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sentinel 3: Homeworld oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sentinel 3: Homeworld içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Homeworld Mobile, 1999da piyasaya sürülen ünlü uzay RTS serisinin bir yan ürünü.
Homeworld 2, Hiigaranlar ve liderleri Karan Sjetin destansı mücadelesine devam ediyor.
Sentinel, Matthew Brownın Unity motorunun müzik sıralayıcısıyla yaptığı yaklaşık 16 aylık deneylerin sonucu olarak oluşturulmuş bir oyundur.
Sentinel Command, bilim kurgu atmosferinde geçen ve iOS cihazlarda kullanılabilen RPG unsurlarına sahip bir strateji oyunudur.
Barking Dog Studios tarafından geliştirilen Homeworld: Cataclysm, Homeworld evrenindeki ilk resmi bölümdür ve sizi orijinal oyunun olaylarının sona ermesinden yaklaşık 15 yıl sonra Homeworld ortamına
Yorumlar
Yorum ekle