Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

GORN Türkçe yama

23.07.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız GORN. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Cerberus, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni GORN (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
GORN, portföyünde diğer şeylerin yanı sıra sıcak bir şekilde karşılanan Broforceu içeren bağımsız stüdyo Free Lives tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
9429
Yayın yılı:
2019





GORN oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) GORN dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales GORN klasörüne koyun.

3. Türkçe yama GORN ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


GORN oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve GORN içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cryptark, portföyünde sıcak bir şekilde karşılanan Apotheon ve popüler Capsizeı içeren bağımsız stüdyo Alientrap tarafından geliştirilen roguelike ve klasik shootem upın bir melezidir.
Müzikle oynamanın yanı sıra rakiplere karşı da savaşmanız gereken PS2 müzik oyunundan bilinen PSP konsoluna geldi.
Nation Red, diğer şeylerin yanı sıra Third Soldier aksiyon oyununa (2009) sahip bağımsız stüdyo DiezelPowerın bir projesidir.
Ghost Giant, portföyünde sıcak bir şekilde karşılanan Fe ve Flipping Deathi içeren bağımsız stüdyo Zoink Games tarafından geliştirilen bir macera oyunudur.
Öfke Ayağı, oyunun ağır, bas sesleri tarafından yönlendirildiği inanılmaz dinamik bir FPSdir.
Yorumlar
Yorum ekle