Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Anger Foot Türkçe yama

11.04.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Anger Foot. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Anger Foot (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: CiM
Oyun açıklaması:
Öfke Ayağı, oyunun ağır, bas sesleri tarafından yönlendirildiği inanılmaz dinamik bir FPSdir. Indie Studio Free Lives (Broforce, Genital Justing veya Gorn gibi oyunların yazarları) tarafından geliştirildi ve DeVolver Digital tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
10901
Yayın yılı:
2023





Anger Foot oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Anger Foot dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Anger Foot klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Anger Foot ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Anger Foot oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Anger Foot içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
GORN, portföyünde diğer şeylerin yanı sıra sıcak bir şekilde karşılanan Broforceu içeren bağımsız stüdyo Free Lives tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunudur.
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows sizi her şeyin başladığı yere geri götürüyor.
En sevdiğiniz Teenage Mutant Ninja Kaplumbağa olun ve aksiyon dolu dünyasında nihai ninja becerilerinizde ustalaşın.
Cats and the Other Lives, kedi Aspen rolünü üstlenme ve Mason ailesinin kaderini öğrenme fırsatına sahip olduğumuz bir 2D tıkla ve tıkla macera oyunudur.
En son maceralarında TMNTye katılın. İster NYC sokaklarında Foot Ninjalarla savaşsınlar, ister Triceraton üssüne sızsınlar, her zaman aksiyon mu arıyorlar yoksa aksiyon onları mı arıyor?
Yorumlar
Yorum ekle