Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gitaroo Man Lives! Türkçe yama

29.08.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Gitaroo Man Lives!. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Dual Crew, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Gitaroo Man Lives! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: Dual Crew
Oyun açıklaması:
Müzikle oynamanın yanı sıra rakiplere karşı da savaşmanız gereken PS2 müzik oyunundan bilinen PSP konsoluna geldi. Bu müzikal dövüşün yeni versiyonu, konsept aynı kaldığı için PlayStation 2deki versiyona çok benziyor.

İndirme sayısı:
8347
Yayın yılı:
2006





Gitaroo Man Lives! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gitaroo Man Lives! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gitaroo Man Lives! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gitaroo Man Lives! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gitaroo Man Lives! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gitaroo Man Lives! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
1964 yılının Nisan ayından bu yana Ford Mustang, 8 milyondan fazla araç sattı ve bu ikonik araca adanmış güçlü bir meraklı, satış sonrası üretici, web sitesi ve yayın takipçisi oluşturdu.
Cats and the Other Lives, kedi Aspen rolünü üstlenme ve Mason ailesinin kaderini öğrenme fırsatına sahip olduğumuz bir 2D tıkla ve tıkla macera oyunudur.
The Operative: No One Lives Forever, 60ların casus filmlerinden ilham alan bir aksiyon macera oyunudur.
Garfield and His Nine Lives, Garfield: The Search for Pookyden sonra bir başkası, dünyanın en ünlü çizgi film kedilerinden birinin başrolde olduğu klasik, şiddet içermeyen platform oyunu.
Japon halkının ritim aksiyon oyunlarına olan iştahı, daha fazla ritme aç olan oyuncular tarafından türün planındaki varyasyonların ardı ardına ortaya çıkmasıyla oldukça şaşırtıcı.
Yorumlar
Yorum ekle