Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Snipers Türkçe yama

14.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Snipers. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama X.O.

Oyun için türkçe yama metni Snipers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: X.O
Oyun açıklaması:
2024. Önceki Doğu Blokundan bir ülkede bir yerde. Savaşın harap ettiği geniş bir kentsel bölgede 12 keskin nişancı... Yeni, son teknoloji silahları test etmeye hazır 12 seçkin savaşçı.

İndirme sayısı:
8768
Yayın yılı:
2012





Snipers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Snipers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Snipers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Snipers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Snipers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Snipers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Snipers vs Thieves, Foxglove stüdyosu tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunudur.
Yarının savaşın parçaladığı gezegenlerde, insanlığın en büyük savaşı başlamak üzere.
Bir Orta Doğu kentsel savaş alanında otantik, modern kentsel savaşın tehlikelerinde dört kişilik ABD Deniz Piyadeleri ateş ekibine liderlik edin.
Electro Ride, Doğu Blokundan (Sovyetler Birliğinin etkisi altında olduğu zamanlardan itibaren Doğu Avrupa) eski arabaları andıran araçlar kullanarak yarıştığımız bir yarış oyunudur.
Ravaged, güneşin güneş patlamalarının neden olduğu doğal afetlerin harap ettiği kıyamet sonrası bir dünyada geçen birinci şahıs nişancı çevrimiçi çok oyunculu bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle