Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Section 8 Türkçe yama

20.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Section 8. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Section 8 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: MTCT
Oyun açıklaması:
Yarının savaşın parçaladığı gezegenlerde, insanlığın en büyük savaşı başlamak üzere. Büyüyen bir ayaklanmanın harap ettiği sınır kolonileri ile Earth, yaklaşan saldırıyı püskürtmek için seçkin 8.

İndirme sayısı:
10647
Yayın yılı:
2009





Section 8 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Section 8 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Section 8 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Section 8 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Section 8 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Section 8 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
2024. Önceki Doğu Blokundan bir ülkede bir yerde. Savaşın harap ettiği geniş bir kentsel bölgede 12 keskin nişancı.
Shadow of Conspiracy: Chapter 2, atıcılar ve gizli oyun öğeleri içeren bir bilim kurgu dedektif gerilim aksiyon RPG oyunudur.
Nihai Düşüşe yol açan son, umutsuz on yıllar boyunca, insan insanlığın eski büyüklüğünün en azından bir kısmını korumak için mücadele etti.
Sıkı nişancı hayranlarının talep ettiği uzun zamandır beklenen devam oyunu Earth Defense Force 2025, oyuncuları dünyanın şimdiye kadar gördüğü en korkunç dev uzaylı ve yağmacı istilasını püskürtmek
Avatar: The Burning Earth, Aangın savaşın parçaladığı dünyasında dengeyi yeniden kurmak için yaptığı cesur savaşında destansı macerasına devam ediyor.
Yorumlar
Yorum ekle