Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fallen Earth Türkçe yama

02.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Fallen Earth, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Fallen Earth (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: DYNAMiCS140685
Oyun açıklaması:
Nihai Düşüşe yol açan son, umutsuz on yıllar boyunca, insan insanlığın eski büyüklüğünün en azından bir kısmını korumak için mücadele etti.

İndirme sayısı:
9028
Yayın yılı:
2009





Fallen Earth oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fallen Earth dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fallen Earth klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fallen Earth ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fallen Earth oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fallen Earth içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants, Fallen Legion etiketi altında (başlığın önerdiğinin aksine) üç aksiyon RPGsinin bir derlemesidir.
PC için Fallen Legion+ iki oyundan oluşur: Fallen Legion: Sins of an Empire ve Fallen Legion: Flames of Rebellion.
Efsane: PC için Fallen Lords, kötü Fallen Lordsun korkunç güçleriyle savaşan bir insan ordusunun komutanı olduğumuz gerçek zamanlı bir stratejidir.
Fallen Frontier, uzak bir gelecekte geçen dinamik bir arcade oyunudur.
Fallen Legion: Rise to Glory, eski konsollardan iki oyundan oluşan bir SWITCH paketidir: Fallen Legions: Sins of an Empire ve Fallen Legion: Flames of Rebellion.
Yorumlar
Yorum ekle