Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Snipers vs Thieves Türkçe yama

21.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Snipers vs Thieves. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir NoPE.

Oyun için türkçe yama metni Snipers vs Thieves (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: NoPE
Oyun açıklaması:
Snipers vs Thieves, Foxglove stüdyosu tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunudur. Mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modelde dağıtılır.

İndirme sayısı:
10113
Yayın yılı:
2016





Snipers vs Thieves oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Snipers vs Thieves dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Snipers vs Thieves klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Snipers vs Thieves ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Snipers vs Thieves oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Snipers vs Thieves içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Thieves Guilld, Zenimax Online Studios tarafından geliştirilen ve PC, XONE ve PS4te yayınlanan MMORPG The Elder Scrolls Online için başka bir büyük DLCdir.
2024. Önceki Doğu Blokundan bir ülkede bir yerde. Savaşın harap ettiği geniş bir kentsel bölgede 12 keskin nişancı.
Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Uncharted 4: A Thiefs Endin hikaye kampanyalarının ve bağımsız Uncharted: The Lost Legacy eklentisinin PlayStation 5 ve PCnin gücünü kullanan yeniden
King of Thieves, çevrimiçi rekabete odaklanan bir platform ve kule savunma oyununun bir melezidir.
PC için Killers and Thieves, bir ortaçağ hırsızları ve suikastçılar loncasının başına geçirdiğimiz RPG unsurlarına sahip bir arcade strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle