Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Türkçe yama

08.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama IRAQ ATT.

Oyun için türkçe yama metni Uncharted: Legacy of Thieves Collection (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Uncharted 4: A Thiefs Endin hikaye kampanyalarının ve bağımsız Uncharted: The Lost Legacy eklentisinin PlayStation 5 ve PCnin gücünü kullanan yeniden düzenlenmiş versiyonlarının bir derlemesidir.

İndirme sayısı:
8667
Yayın yılı:
2022





Uncharted: Legacy of Thieves Collection oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Uncharted: Legacy of Thieves Collection dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Uncharted: Legacy of Thieves Collection klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Uncharted: Legacy of Thieves Collection ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Uncharted: Legacy of Thieves Collection oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Uncharted: Legacy of Thieves Collection içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Uncharted 2: Hırsızlar Arasında, bir maceracı ve hazine avcısı olan Nathan Drakein hikayesini anlatan, 2007de yayınlanan ve çok beğenilen oyunun bir başka devamı.
Mega Man Battle Network Legacy Collection, Mega Man Battle Network serisinden on oyun kümesidir.
Uncharted 2: Hırsızlar arasında, 2007de yayınlanan ve bir maceracı ve hazine avcısı olan Nathan Drakein hikayesini anlatan yüksek beğeni toplayan oyunun bir başka devamı var.
Mega Man X Legacy Collection, ilk olarak 1993-1997 yıllarında piyasaya sürülen ilk dört Mega Man X oyununun yenilenmiş sürümlerinin bir derlemesidir: Mega Man X, Mega Man X2, Mega Man X3 ve Mega Man
Mega Man X Legacy Collection 1 + 2, bir Mega Man serisinin 30. yıldönümü için hazırlanan iki Mega Man X derlemesinin bir koleksiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle