Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

.hack//Quarantine Part 4 Türkçe yama

16.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız .hack//Quarantine Part 4. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni .hack//Quarantine Part 4 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
.hack destanının son bölümü olan .hack Bölüm 4: Karantina nihayet burada ve şimdi oyun onu tamamlamak için acele ediyor. Bu sefer kanun kaçağı oyuncu Kite olarak oynarken zamana karşısınız.

İndirme sayısı:
10578
Yayın yılı:
2004





.hack//Quarantine Part 4 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) .hack//Quarantine Part 4 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales .hack//Quarantine Part 4 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama .hack//Quarantine Part 4 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


.hack//Quarantine Part 4 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve .hack//Quarantine Part 4 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
OmniCorpun acımasız politikasına karşı Direniş Hareketine yanlışlıkla katılan bir taksi şoförü olan Drake Edgewater, dünyadan izole bir şehir olan Kemodan çıkamadı.
Quarantine Circular, klasik paragraf oyunlarına atıfta bulunan, aynı zamanda modern bir diyalog sisteminin faydalarını kullanan bir macera oyunudur.
Gerçeğin bir görevinde kanun kaçağı Kite olarak oynayın. Her şeyin mümkün olduğu ve hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı sanal bir dünyada bir yolculuğa başlayın.
.hack destanının üçüncü bölümünde, virüs kontrolden çıktıkça Dünya bozulmaya devam ediyor.
PC için karantina, bu türde nadiren kullanılan bir konsepte, yani hastalıklara karşı mücadeleye dayanan sıra tabanlı bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle