Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

.hack//Outbreak Part 3 Türkçe yama

03.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız .hack//Outbreak Part 3. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: UNLEASHED, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni .hack//Outbreak Part 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: UNLEASHED
Oyun açıklaması:
.hack destanının üçüncü bölümünde, virüs kontrolden çıktıkça Dünya bozulmaya devam ediyor. Kanun kaçağı oyuncusu Kite olarak stratejinizi akıllıca seçmelisiniz.

İndirme sayısı:
9969
Yayın yılı:
2003





.hack//Outbreak Part 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) .hack//Outbreak Part 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales .hack//Outbreak Part 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama .hack//Outbreak Part 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


.hack//Outbreak Part 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve .hack//Outbreak Part 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Last of Us: Part II, 2013ün hit oyununun devamı niteliğindeki bir aksiyon macera oyunudur.
Azgın bir kasırganın gücünden yararlanın ve dünyayı kurtarmak için kötülüğün güçleriyle savaşın!
.hack//G.U. PC ve PS4 için Last Recode, ilk olarak PlayStation 2de yayınlanan, yeniden düzenlenmiş üç Japon RPGsinin bir koleksiyonudur.
.hack destanının son bölümü olan .hack Bölüm 4: Karantina nihayet burada ve şimdi oyun onu tamamlamak için acele ediyor.
Gerçeğin bir görevinde kanun kaçağı Kite olarak oynayın. Her şeyin mümkün olduğu ve hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı sanal bir dünyada bir yolculuğa başlayın.
Yorumlar
Yorum ekle