Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Quarantine II: Road Warrior Türkçe yama

05.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Quarantine II: Road Warrior. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Quarantine II: Road Warrior (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: BReWErS
Oyun açıklaması:
OmniCorpun acımasız politikasına karşı Direniş Hareketine yanlışlıkla katılan bir taksi şoförü olan Drake Edgewater, dünyadan izole bir şehir olan Kemodan çıkamadı.

İndirme sayısı:
10572
Yayın yılı:
1995





Quarantine II: Road Warrior oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Quarantine II: Road Warrior dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Quarantine II: Road Warrior klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Quarantine II: Road Warrior ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Quarantine II: Road Warrior oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Quarantine II: Road Warrior içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
.hack destanının son bölümü olan .hack Bölüm 4: Karantina nihayet burada ve şimdi oyun onu tamamlamak için acele ediyor.
Warrior Kings, Lords of the Realms 2 ve Shogunun bir karışımı olan gerçek zamanlı bir stratejidir.
Quarantine Circular, klasik paragraf oyunlarına atıfta bulunan, aynı zamanda modern bir diyalog sisteminin faydalarını kullanan bir macera oyunudur.
Air Warrior III, Air Warrior IInin heyecan verici görevlerini 4 yeni uçak, Pasifik ve Avrupada 6 yeni savaş kampanyası ve 3D grafikler için yerleşik bir hızlandırıcı ile birleştiriyor.
PC için karantina, bu türde nadiren kullanılan bir konsepte, yani hastalıklara karşı mücadeleye dayanan sıra tabanlı bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle