Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Warrior Kings Türkçe yama

07.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Warrior Kings. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Warrior Kings (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: J@CK@L
Oyun açıklaması:
Warrior Kings, Lords of the Realms 2 ve Shogunun bir karışımı olan gerçek zamanlı bir stratejidir. Aksiyon, oyuncuları, harap bir devletin önemsiz hükümdarı olarak oyuna başladıkları orta çağ dünyası Orbise götürüyor.

İndirme sayısı:
10150
Yayın yılı:
2002





Warrior Kings oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Warrior Kings dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Warrior Kings klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Warrior Kings ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Warrior Kings oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Warrior Kings içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Of Kings and Men for PC, ortaçağ savaşlarına katıldığınız çevrimiçi bir aksiyon oyunudur.
Crusader Kings II: Horse Lords, orta çağda geçen büyük bir strateji oyunu olan Crusader Kings IInin dokuzuncu genişleme paketidir.
AND, PC ve iOS platformlarında yayınlanan Chainsaw Warrior: Lords of the Night, Stephen Hand tarafından geliştirilen ve Games Workshop tarafından 1987 yılında piyasaya sürülen bir masa oyununun sanal
Shadow Warrior 2, 1990daki popüler bir FPSnin yeniden çevrimi olan bir 2013 oyununun doğrudan devamı niteliğindedir.
Air Warrior III, Air Warrior IInin heyecan verici görevlerini 4 yeni uçak, Pasifik ve Avrupada 6 yeni savaş kampanyası ve 3D grafikler için yerleşik bir hızlandırıcı ile birleştiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle