Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shadow Warrior 2 Türkçe yama

30.03.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Shadow Warrior 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama METROiD sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Shadow Warrior 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: METROiD
Oyun açıklaması:
Shadow Warrior 2, 1990daki popüler bir FPSnin yeniden çevrimi olan bir 2013 oyununun doğrudan devamı niteliğindedir. Orijinal oyun, efsanevi geliştirici 3D Realms stüdyosu tarafından yaratılmıştır ve aynı oyun motorunda çalıştırılmıştır.

İndirme sayısı:
8176
Yayın yılı:
2016





Shadow Warrior 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shadow Warrior 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shadow Warrior 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shadow Warrior 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shadow Warrior 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shadow Warrior 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Shadow Warrior, 1997de 3D Realms Studio tarafından oluşturulan, aynı adla bilinen oyunun yeniden yapımıdır.
Warrior Kings, Lords of the Realms 2 ve Shogunun bir karışımı olan gerçek zamanlı bir stratejidir.
Shadow Warrior 3, 1997de başlatılan ve Polonyalı Studio Flying Wild Hog tarafından diriltilen bir dizi dinamik aksiyon oyununda bir sonraki taksittir.
PC için Shadow Warrior, Duke Nukem 3Dnin yaratıcıları tarafından büyük ölçüde selefine dayanan bir oyundur.
Shadow Warrior Classic Redux, 1997deki ikonik Shadow Warriorın yenilenmiş bir versiyonu olan bir aksiyon oyunu ve FPS melezidir.
Yorumlar
Yorum ekle