Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Quarantine Türkçe yama

16.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Quarantine. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Quarantine (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: ismail
Oyun açıklaması:
PC için karantina, bu türde nadiren kullanılan bir konsepte, yani hastalıklara karşı mücadeleye dayanan sıra tabanlı bir stratejidir. Cursed Mountain, Panzer Tactics HD, Undercover: Operation Wintersun gibi oyunlar da geliştiren Sproing Interactive stüdyosunun eseridir.

İndirme sayısı:
8063
Yayın yılı:
2017





Quarantine oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Quarantine dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Quarantine klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Quarantine ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Quarantine oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Quarantine içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
.hack destanının son bölümü olan .hack Bölüm 4: Karantina nihayet burada ve şimdi oyun onu tamamlamak için acele ediyor.
OmniCorpun acımasız politikasına karşı Direniş Hareketine yanlışlıkla katılan bir taksi şoförü olan Drake Edgewater, dünyadan izole bir şehir olan Kemodan çıkamadı.
Panzer Tactics DS, Nintendo DS™ için tasarlanmış ilk ve tek İkinci Dünya Savaşı sıra tabanlı strateji savaş oyunudur.
Quarantine Circular, klasik paragraf oyunlarına atıfta bulunan, aynı zamanda modern bir diyalog sisteminin faydalarını kullanan bir macera oyunudur.
Undercover: Operation Wintersun Avusturyalı stüdyo Sproing Interactive, göster ve tıkla arayüzü kullanılarak klasik tarzda gerçekleştirilen bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle