Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Radirgy Swag Türkçe yama

09.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Radirgy Swag. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AAOCG.

Oyun için türkçe yama metni Radirgy Swag (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: AAOCG
Oyun açıklaması:
Radirgy Swag, düşman birliklerini delip geçen küçük bir uçan gemiyi kontrol ettiğimiz klasik bir dikey vur onları. Oyun, Japon stüdyosu RS34 tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10778
Yayın yılı:
2022





Radirgy Swag oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Radirgy Swag dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Radirgy Swag klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Radirgy Swag ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Radirgy Swag oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Radirgy Swag içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Soldiers: Heroes of World War II, en iyi eğitimli birliklere komuta ettiğimiz, genellikle düşman hatlarının gerisinde her türlü görevi üstlendiğimiz bir strateji oyunudur.
Swag and Sorcery, bir fantezi geleneğinde sürdürülen RPG unsurlarına sahip basit bir strateji oyunudur.
PC, XONE vb. için piyasaya sürülen Aperion Cyberstorm, oyuncunun uçan bir gemiyi kontrol ettiği hızlı tempolu, kurşun cehennemi, 2D bir oyundur.
The Protagonist: EX-1, özel ajan Angelı kontrol ettiğimiz bir bağımsız oyundur ve görevimiz düşmanlara sızmak ve onları etkisiz hale getirmek, ayrıca ayrıldığımız grev grubunun üyelerini uzaylıya
Piloteer, icat ettiği jetpacki test eden bir mucidi kontrol ettiğimiz fizik tabanlı bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle