Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Protagonist: EX-1 Türkçe yama

20.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Protagonist: EX-1. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ZENiTH.

Oyun için türkçe yama metni The Protagonist: EX-1 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
The Protagonist: EX-1, özel ajan Angelı kontrol ettiğimiz bir bağımsız oyundur ve görevimiz düşmanlara sızmak ve onları etkisiz hale getirmek, ayrıca ayrıldığımız grev grubunun üyelerini uzaylıya ulaşan bulmaktır.

İndirme sayısı:
10644
Yayın yılı:
2021





The Protagonist: EX-1 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Protagonist: EX-1 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Protagonist: EX-1 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Protagonist: EX-1 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Protagonist: EX-1 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Protagonist: EX-1 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Radirgy Swag, düşman birliklerini delip geçen küçük bir uçan gemiyi kontrol ettiğimiz klasik bir dikey vur onları.
Time to Morp, Morps adlı komik, şekil değiştiren yaratıklardan oluşan bir koloniyi kontrol ettiğimiz stratejik bir oyundur.
Şehirlerinizi saldırılara dayanacak şekilde inşa edin, ordularınızı herhangi bir tehdidi etkisiz hale getirmek için inşa edin ve imparatorluğunuzu korku uyandırmak için inşa edin.
PC ve PS4te yayınlanan Keep Talking and Nothing Explodes, bir oyuncunun amacının diğer oyuncular tarafından verilen talimatlara göre bir bombayı "Uzmanlar" olarak adlandırılan şekilde etkisiz hale
Her gezegen bir seçimdir. Her seçimin bir sonucu vardır. Zenith Remnant, Arcen Gamesin hit uzay tabanlı bağımsız RTS/4X hibriti AI War: Fleet Commandın ilk genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle