Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Piloteer Türkçe yama

27.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Piloteer. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama DECADE.

Oyun için türkçe yama metni Piloteer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: DECADE
Oyun açıklaması:
Piloteer, icat ettiği jetpacki test eden bir mucidi kontrol ettiğimiz fizik tabanlı bir arcade oyunudur. Oyun, Polymer veya Pivvot gibi oyunların yaratıcısı olan Whitaker Trebellinin Fixpoint Productions stüdyosu tarafından yaratıldı.

İndirme sayısı:
9842
Yayın yılı:
2015





Piloteer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Piloteer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Piloteer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Piloteer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Piloteer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Piloteer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Eden Star, yenilikçi fizik tabanlı dövüş, yok edilebilir ortamlar ve serbest biçimli yapıyı düşmanca bir uzaylı dünyasının keşfiyle harmanlayan, sürükleyici bir birinci şahıs, hayatta kalma yaratma
WiiU, 3DS vb. üzerinde yayınlanan Woah Dave!, 80lerde atari salonlarında ve Atari konsollarında ortaya çıkan oyunların estetiğini taklit eden ve ilham alan çok basit bir 2D arcade oyunudur.
The Game Max & the Magic Marker, oyuncunun çocuk Maxi ve Magic Markerını kontrol ettiği, fizik tabanlı bir 2D bulmaca platform oyunudur.
PC için Jeeboman, Cloudlands ve A-10 gibi oyunların yaratıcısı Futuretown tarafından geliştirildi.
PC, X360 ve PS3 için Brutal Legend, Grim Fandango ve Psychonauts gibi oyunları birlikte yaratan bir geliştirici olan Tim Schafer tarafından kurulan bir stüdyo olan Double Fine Productions tarafından
Yorumlar
Yorum ekle