Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Eden Star Türkçe yama

12.05.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Eden Star. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: nGen, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Eden Star (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
Eden Star, yenilikçi fizik tabanlı dövüş, yok edilebilir ortamlar ve serbest biçimli yapıyı düşmanca bir uzaylı dünyasının keşfiyle harmanlayan, sürükleyici bir birinci şahıs, hayatta kalma yaratma oyunudur.

İndirme sayısı:
10985
Yayın yılı:
2023





Eden Star oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Eden Star dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Eden Star klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Eden Star ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Eden Star oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Eden Star içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Chamber, uzay savaşı ve diplomasinin sıra tabanlı çevrimiçi bir strateji oyunudur ve oyuncular, favori uzaylı ırklarının varlıklarını ve yeteneklerini temsil eden özel kart desteleri kullanırlar.
Star Wars Republic Commando, Star Wars ordusunun seçkin dünyasını keşfetmenize izin veren, kadro tabanlı bir birinci şahıs nişancı oyunudur.
Tarafsız bir aile, işi ve hayatta kalması için savaşır ve kendisini istila eden İmparatorluğa karşı verilen mücadeleye sürükler.
Digital Red stüdyosu tarafından oluşturulan All Star Strip Poker, güçlü bir erotik tonla mantıksal oyunların bir türünü temsil eden bir üründür.
Star Trek: Borg Assimilator, Star Trek evrenine gömülü dünyayı inşa etmenin ilk simülasyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle