Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Chamber: The Harbinger Saga Türkçe yama

10.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Star Chamber: The Harbinger Saga! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir FAiRLiGHT, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Star Chamber: The Harbinger Saga (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Star Chamber, uzay savaşı ve diplomasinin sıra tabanlı çevrimiçi bir strateji oyunudur ve oyuncular, favori uzaylı ırklarının varlıklarını ve yeteneklerini temsil eden özel kart desteleri kullanırlar.

İndirme sayısı:
9204
Yayın yılı:
2005





Star Chamber: The Harbinger Saga oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Chamber: The Harbinger Saga dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Chamber: The Harbinger Saga klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Chamber: The Harbinger Saga ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Chamber: The Harbinger Saga oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Chamber: The Harbinger Saga içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS2 vb. için Harry Potter ve Sırlar Odası, Harry Potterın maceralarını izleyen video oyunu serisinin ikinci bölümüdür.
PC ve PS4 için Little Witch Academia bir aksiyon rol yapma oyunudur. A+ Games tarafından geliştirildi ve Namco Entertainment tarafından yayınlandı.
LEGO Star Wars: Skywalker Saga, Star Wars evrenini popüler LEGO ile birleştiren aksiyon macera oyunu serisinin yeni bir bölümüdür.
LEGO Star Wars: The Complete Saga, Star Wars serisinin altı hareket bölümünden olayları gösteren iki oyun paketidir.
Sigma Star Saga™, Namco Hometek için WayForward tarafından Game Boy® Advance için özel olarak geliştirilmiş bir RPG uzay nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle