Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Little Witch Academia: Chamber of Time Türkçe yama

29.11.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Little Witch Academia: Chamber of Time. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: AGES, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Little Witch Academia: Chamber of Time (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: AGES
Oyun açıklaması:
PC ve PS4 için Little Witch Academia bir aksiyon rol yapma oyunudur. A+ Games tarafından geliştirildi ve Namco Entertainment tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9742
Yayın yılı:
2018





Little Witch Academia: Chamber of Time oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Little Witch Academia: Chamber of Time dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Little Witch Academia: Chamber of Time klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Little Witch Academia: Chamber of Time ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Little Witch Academia: Chamber of Time oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Little Witch Academia: Chamber of Time içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS2 vb. için Harry Potter ve Sırlar Odası, Harry Potterın maceralarını izleyen video oyunu serisinin ikinci bölümüdür.
My Hero Academia: Ultra Rumble, popüler anime Boku no Hero Academiaya dayanan çevrimiçi bir TPP aksiyon battle royale oyunudur.
Star Chamber, uzay savaşı ve diplomasinin sıra tabanlı çevrimiçi bir strateji oyunudur ve oyuncular, favori uzaylı ırklarının varlıklarını ve yeteneklerini temsil eden özel kart desteleri kullanırlar.
Little Witch Nobeta, bağımsız Papuya Games stüdyosundan bir aksiyon oyunudur.
Dodgeball Academia, dinamik dövüş oyunu Ninjin: Clash of Carrotsun arkasındaki stüdyo olan Pocket Trap tarafından geliştirildi.
Yorumlar
Yorum ekle