Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

My Hero Academia: Ultra Rumble Türkçe yama

11.06.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz My Hero Academia: Ultra Rumble! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir THETA.

Oyun için türkçe yama metni My Hero Academia: Ultra Rumble (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
My Hero Academia: Ultra Rumble, popüler anime Boku no Hero Academiaya dayanan çevrimiçi bir TPP aksiyon battle royale oyunudur. ). Oyun Japon stüdyo Bandai Namco tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10032
Yayın yılı:
2023





My Hero Academia: Ultra Rumble oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) My Hero Academia: Ultra Rumble dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales My Hero Academia: Ultra Rumble klasörüne koyun.

3. Türkçe yama My Hero Academia: Ultra Rumble ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


My Hero Academia: Ultra Rumble oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve My Hero Academia: Ultra Rumble içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve PS4 için Little Witch Academia bir aksiyon rol yapma oyunudur. A+ Games tarafından geliştirildi ve Namco Entertainment tarafından yayınlandı.
Dodgeball Academia, dinamik dövüş oyunu Ninjin: Clash of Carrotsun arkasındaki stüdyo olan Pocket Trap tarafından geliştirildi.
One Punch Man: A Hero Kimse Bilmiyor, çevrimiçi bir çizgi romandan alınan popüler manga ve anime serilerine dayanan bir dövüş oyunudur.
Pokemon Rumble U, ilk bölümü Wiide 2009da, ikinci bölümü ise 3DS konsolunda yayınlanan Pokemon Rumble serisinin bir sonraki bölümüdür.
Pokemon Rumble World, Pokemon Rumble serisine ait ünlü RPG Pokemon oyunları serisinin bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle