Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dodgeball Academia Türkçe yama

24.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Dodgeball Academia. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: nGen, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Dodgeball Academia (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
Dodgeball Academia, dinamik dövüş oyunu Ninjin: Clash of Carrotsun arkasındaki stüdyo olan Pocket Trap tarafından geliştirildi. Dodgeball Academiada geliştiriciler oyunun macera yönüne odaklandı ve hikayeyi çeşitli görevleri tamamladığınız, maçlara katıldığınız ve kahramanın en büyük olma hayalini gerçekleştirmesi için Dodgeball Academyye giden yolunu bulmasına yardım ettiğiniz 8 bölüme ayırdı.

İndirme sayısı:
9883
Yayın yılı:
2021





Dodgeball Academia oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dodgeball Academia dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dodgeball Academia klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dodgeball Academia ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dodgeball Academia oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dodgeball Academia içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve PS4 için Little Witch Academia bir aksiyon rol yapma oyunudur. A+ Games tarafından geliştirildi ve Namco Entertainment tarafından yayınlandı.
Nintendo Entertainment System için klasik Super Dodgeballa dayanan Super Dodgeball Brawlers, eski okul Kunio karakterlerini, oyun alanı üstünlüğü için topyekün bir savaşta yepyeni bir süper atış ve
Stikbold! A Dodgeball Adventure for PS4, XONE vb., profesyonel bir yakartop ikilisi üzerinde kontrolü ele aldığımızı ve onları dünya şampiyonalarını kazanma yolunda yönlendirdiğini gören bir arcade
Pirates vs. Ninjas™ Dodgeball, Blazing Lizardın yeni nesil tescilli oyun motoru Infyrno™ kullanılarak geliştiriliyor.
Oyun alanlarının ve jeton operasyonlarının eski güzel günlerini yeniden yaşayın!
Yorumlar
Yorum ekle