Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super Dodgeball Brawlers Türkçe yama

16.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Super Dodgeball Brawlers. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Super Dodgeball Brawlers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: METROiD
Oyun açıklaması:
Nintendo Entertainment System için klasik Super Dodgeballa dayanan Super Dodgeball Brawlers, eski okul Kunio karakterlerini, oyun alanı üstünlüğü için topyekün bir savaşta yepyeni bir süper atış ve saldırı cephaneliği ile geri getiriyor.

İndirme sayısı:
9983
Yayın yılı:
2008





Super Dodgeball Brawlers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super Dodgeball Brawlers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super Dodgeball Brawlers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super Dodgeball Brawlers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super Dodgeball Brawlers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super Dodgeball Brawlers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İlk kez, nihai canavarlar topyekün kavgalarda hayat buluyor. Bakugan™: Defenders of the Coreda, aksiyon dolu savaşlarda öfkelerini açığa çıkarırken, yükselen Bakuganın gerçek zamanlı kontrolünü ele
Dodgeball Academia, dinamik dövüş oyunu Ninjin: Clash of Carrotsun arkasındaki stüdyo olan Pocket Trap tarafından geliştirildi.
Stikbold! A Dodgeball Adventure for PS4, XONE vb., profesyonel bir yakartop ikilisi üzerinde kontrolü ele aldığımızı ve onları dünya şampiyonalarını kazanma yolunda yönlendirdiğini gören bir arcade
Pirates vs. Ninjas™ Dodgeball, Blazing Lizardın yeni nesil tescilli oyun motoru Infyrno™ kullanılarak geliştiriliyor.
Oyun alanlarının ve jeton operasyonlarının eski güzel günlerini yeniden yaşayın!
Yorumlar
Yorum ekle