Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bakugan Battle Brawlers: Defenders of the Core Türkçe yama

03.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Bakugan Battle Brawlers: Defenders of the Core. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MP2K.

Oyun için türkçe yama metni Bakugan Battle Brawlers: Defenders of the Core (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: MP2K
Oyun açıklaması:
İlk kez, nihai canavarlar topyekün kavgalarda hayat buluyor. Bakugan™: Defenders of the Coreda, aksiyon dolu savaşlarda öfkelerini açığa çıkarırken, yükselen Bakuganın gerçek zamanlı kontrolünü ele geçireceksiniz.

İndirme sayısı:
9594
Yayın yılı:
2010





Bakugan Battle Brawlers: Defenders of the Core oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bakugan Battle Brawlers: Defenders of the Core dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bakugan Battle Brawlers: Defenders of the Core klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bakugan Battle Brawlers: Defenders of the Core ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bakugan Battle Brawlers: Defenders of the Core oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bakugan Battle Brawlers: Defenders of the Core içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Anomaly Defenders, Anomaly serisinin Tower Offense oynanışı fikrini tanıtan en son bölümüdür.
Bakugan: Rise of the Resistance, hikayesi Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupadaki popüler animasyon dizilerine dayanan RPG macera oyunu ve kule savunma oyunlarının bir melezidir.
Nintendo Entertainment System için klasik Super Dodgeballa dayanan Super Dodgeball Brawlers, eski okul Kunio karakterlerini, oyun alanı üstünlüğü için topyekün bir savaşta yepyeni bir süper atış ve
Dungeon Defenders: Awakened, kule savunma unsurlarına sahip bir aksiyon RPGsidir.
Trollhunters Defenders of Arcadia, Netflix için Guillermo del Toro tarafından yönetilen popüler Trollhunters serisinin lisansı altında bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle