Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Naruto Online Türkçe yama

17.06.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Naruto Online. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Naruto Online (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
Naruto Online for WWW, popüler Japon manga serisinden ve animasyon uyarlamalarından bilinen evrende geçen bir MMO rol yapma oyunudur. Oyun, Tencent Gamesin sahibi olduğu Çinli More Fun stüdyosu ve Naruto evrenine dayanan çeşitli dövüş oyunlarından da bilinen Japon stüdyosu CyberConnect 2 tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10801
Yayın yılı:
2016





Naruto Online oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Naruto Online dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Naruto Online klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Naruto Online ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Naruto Online oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Naruto Online içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Naruto: Slugfest, popüler manga dünyasında geçen bir mobil MMORPGdir.
Naruto Shippuden: Ninja Destiny 3, Masashi Kishimoto tarafından Naruto evreninde geçen bir dizi dövüş oyununun bir sonraki bölümüdür.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution, CyberConnect 2 stüdyosu ve Namco Bandai endişesinin, öncelikle Masashi Kishimoto tarafından yaratılan manga hayranlarına yönelik bir önerisidir.
Naruto ve Sasuke entrika ve hilelerle dolu bir arka planda karşı karşıya gelirken, NARUTO SHIPPUDEN arkındaki en popüler hikayelerden birini ilk elden deneyimleyin!
Naruto: Clash of Ninja, genç bir ninja savaşçısı hakkında manga ve popüler bir animasyon dizisine dayanan Tomyden bir dövüş.
Yorumlar
Yorum ekle