Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Naruto: Clash of Ninja Türkçe yama

22.04.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Naruto: Clash of Ninja, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Naruto: Clash of Ninja (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: HYBRiD
Oyun açıklaması:
Naruto: Clash of Ninja, genç bir ninja savaşçısı hakkında manga ve popüler bir animasyon dizisine dayanan Tomyden bir dövüş. Japon çizgi romanının babası Masashi Kishimoto, oyunun yapımını denetledi.

İndirme sayısı:
8714
Yayın yılı:
2003





Naruto: Clash of Ninja oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Naruto: Clash of Ninja dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Naruto: Clash of Ninja klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Naruto: Clash of Ninja ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Naruto: Clash of Ninja oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Naruto: Clash of Ninja içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Naruto Shippuden: Ninja Destiny 3, Masashi Kishimoto tarafından Naruto evreninde geçen bir dizi dövüş oyununun bir sonraki bölümüdür.
Naruto: Clash of Ninja 2, yalnızca GameCubede bulunan D3 Publisher tarafından yayınlanan bir hitin devamı niteliğindedir.
Naruto Shippuden: Ninja Council 4, Masashi Kishimotonun popüler Naruto manga ve animesine dayanan popüler oyun serisinin bir başka bölümüdür.
Naruto: Clash of Ninja Revolution 2, aynı isimdeki savaşçının kahramanı olduğu başka bir arcade dövüş oyunudur.
Clash of Ninja Revolution 3, popüler anime TV dizisi Naruto Shippudene dayanan Wii için arcade dövüş oyunu serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle