Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Barnyard Türkçe yama

13.01.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Barnyard! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama UNLEASHED.

Oyun için türkçe yama metni Barnyard (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: UNLEASHED
Oyun açıklaması:
Nickelodeonun en yeni macerasının dünyasına girin ve Barnyard filmine hayat verin. Çakal istilacılarına karşı savaşın, bir golf oyunu için takım kurun, uçan tavuğunuzla bullseye ateş edin ve hızlı bisikletinizle yokuş aşağı yarışın.

İndirme sayısı:
9264
Yayın yılı:
2006





Barnyard oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Barnyard dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Barnyard klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Barnyard ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Barnyard oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Barnyard içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Golf ile en iyi noktaya gelin: Tee It Up! Toplayın ve kendi başınıza birkaç hızlı delik oynayın veya 18 delikli tam bir çok oyunculu turnuvada arkadaşlarınızla rekabet edin.
Güzel oyunun hayranları için Futbolun hızlı ve çılgın dünyasına girin ve nihai rüya takımınızı kurun.
Barnyard Patlaması nedir? Barnyard Blast, Nintendo DS için yaklaşan bir 2D aksiyon oyunudur.
Golf öğrencileri Neil veya Ellanın rolünü üstlenin ve Club Slots ve Go-Go Gates gibi çılgın golf sahaları ve mini oyun zorlukları dünyasına girin.
Turbo Golf Racing, bitiş çizgisinde ilk sırada standart yarışın golfle gevşek bir şekilde ilişkili kurallarla karıştırıldığı çılgın bir yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle